Nechcem LGBT prezidenta

15. februára 2024, maryna, Nezaradené

 

Prezident, vláda a poslanci sú verejné osoby platené z verejných peňazí. Preto voliči majú právo vedieť, koho volia.

Fico a spol.(Smer, Hlas, SNS,  ĽS. Republika) celé volebné obdobie do omrzenia omieľali jednu vec – LGBT komunitu. Používali všetky možné manipulatívne prostriedky, aby túto tému nafúkli do obludných rozmerov. Na jednej webovej stránke pre mládež sa každú chvíľu vyškieral (inak sa ten smiech nedá nazvať) Fico s odporúčaním, aby sa Šimečka dal preoperovať, ak chce. Bolo to odporné, nechutné, no zabralo to.

Medzi pospolitým ľudom na ulici, v krčmách, v kostoloch, v televízii sa šírila dôležitá informácia: Voľte hocikoho, len nie PS, lebo zničia našu kresťanskú morálku, tradičnú rodinu, morálne hodnoty,  štát, prinesú zlo, rozvrat, atď.

LBGT ľudia sa dostali na okraj spoločnosti s označením úchyl, deviant, človek 3. kategórie. Mnohí rodičia sa vydesili, že ich budú považovať za druhotriednych občanov, keďže priviedli na svet LGBT dieťa. Niektorí v snahe spoločensky sa rehabilitovať,  vyhodili potomka z domu, prestali sa s ním stýkať, alebo mu neustále pripomínali, nech sa dá liečiť, operovať,

Rodičia a starí rodičia dnes s obavami a strachom pozorujú svoje malé deti, vnúčatá, či sa na nich neprejavujú príznaky LGBT. Nie všetci sú totiž takí hlúpi, aby uverili Ficovi a spol. že ľudia si sami a dobrovoľne volia tento spôsob života.

A hľa! Po pár týždňoch, po turbulentných voľbách nám Fico servíruje LGBT prezidenta. Chápem a rozumiem. Potrebuje ho, aby udelil prezidentské amnestie Kočnerovi, Jankovskej a ďalším, ktorým sa „neušiel“ paragraf 363.

Potrebuje ho, lebo má kvality, ktoré len tak hocikto nemá. Je poslušný, oddaný, plní príkazy, tvári sa, že vymyslel všetko, čo mu prikážu povedať a hovorí to miernym hlasom personalistu, čím zjemní  nehoráznosti, ktoré tlmočí. Jeho obdivovatelia to milujú. Tieto atribúty má aj Danko, ale zabil semafor, tak je bez šance.

Ironické je, že  pán kandidát už niekoľko rokov prijíma s pokojom a pokorou Ficovo pohŕdanie, znevažovanie, urážky a výsmech o jeho orientácii.  Nie je po chuti ani kolegovi Dankovi, ktorý si do neho rád verejne kopne. Nazval ho homosexuálnym lenivcom a upozorňoval na jeho slávne silvestrovské rande v Drážďanoch na výnimočnom dopravnom prostriedku, vládnom lietadle.

Ak LGBT komunita je zbierka deviantov a úchylákov, prečo nám vnucujú jedného z nich za prezidenta? Ďalší príklad toho, že Fico iné hovorí, iné robí, a vôbec s tým nemá problém.

Je to urážka ponížených, zmlátených, zavraždených ľudí, ktorí doplatili na krutú homofóbnu volebnú kampaň Fica, Mazureka, Kotlebu, Danka, Uhríka, Šimkovičovej, … Najnovšie vyrazil do boja s touto témou Harabin.

V medzinárodnom meradle to bude poriadna hanba. Patríme medzi najviac nenávistné a homofóbne krajiny Európy a na čelo štátu si zvolíme LGBT prezidenta? Zahraniční novinári sa neboja Fica a tak si túto pikantnosť riadne vychutnajú. Budeme čítať, na koho sa usmial, komu dlhšie stískal ruku, s kým sa stretol, koho pri stretnutí objal a či to dotyčnému bolo nepríjemné, budú pátrať po prvej dáme-pánovi, atď.

Slováci budú zasa na posmech! Ale občas sa aj zasmejeme, lebo vtipkári vymyslia celú kopu vtipov. Možno aj o tých krčmových povaľačoch, ktorí pred rokmi v televízii nadávali, že máme prezidentku – ženu.

Nechcem LGBT prezidenta!

PS. Je mi ľúto rodičov. Určite sa trápia, že sa ich syn pridal na stranu zla a nezostáva im nič iné, len sa bezmocne prizerať.